nedelja, 5. september 2010

Konec poletja ... in ... pastelna jesen

Pozdravljeni vsi moji!

Dnevi se počasi, a vztrajno krajšajo. Večeri postajajo vse hladnejši (skoraj prehladni) ... zjutraj se pojavlja megla. Kratka krilca in frfotajoče oblekice so že zamenjale dolge hlače, daljše majčke, manjši dekolteji ... Tudi osvežilno pijačo z ledom, bo zamenjal čaj in prav kmalu mlado vino. Prihaja jesen. Metereološka je že tu, koledarska pa tudi zelo blizu.
Vsako leto jo zaznamuje prav poseben dan, 1. september, dan vseh vedoželjnih malih glavic pa tudi dan tistih malo večjih glav, po katerih vsepoprek švigajo razigrane mladostniške misli, nič kaj željne guljenja šolskih klopi ... pa vendar so tudi te vesele ponovnega snidenja s prijatelji.

Marsikomu se kolca po poletju, vendar ima tudi jesen svoje čare - in letošnja naj bi bila prav prijetna, topla in razvajajoča.

Tako so se tudi "Nni" vrnile iz dooolgih počitnic in prekrasnega, letos še posebej čarobnega poletja :-)
Začelo se je novo, najlepše obdobje v mojem življenju. In vedno, ko se začne nekaj novega, se mora tisto "staro" počasi zaključiti, oz. v mojem primeru vsaj za nekaj časa umakniti.

"Natašine nore ideje" so na Facebook strani že pripravile nagradno igro za vse svoje prijatelje in oboževalce (pokukaj!), ki se je včeraj uspešno zaključila s kar petimi nagrajenkami :-)  ... Nič še ni zamujenega, saj z njo do nadaljnega nadaljujemo!

Sledi jesensko čiščenje, pospravljanje in preurejanje moje delavnice in "skladišča" - zato posledično tudi velika jesenska razprodaja izdelkov. Spremljajte objave, da je slučajno ne zamudite!


Do naslednjič, Nataša :-)

Ni komentarjev:

Objavite komentar